Energetisch gezinstherapeut, NEI Therapeut, orthomoleculair voedingscoach en ervaringsdeskundige

 

Ik ben Gerrie Hegeman, afgestudeerd energetisch gezinstherapeut en NEI therapeut, Orthomoleculair voedingsadviseur en geschoold in de Biologische Natuurwetten. Misschien wel net zo belangrijk, ik ben  ervaringsdeskundige van ziek zijn naar gezond, gebruik makend van mijn zelfhelend vermogen.

 

Ik werd ziek

In 2014 kreeg ik Hidradenitis Suppurativa en zat al snel in de derde en ernstigste fase van een nare, chronische ontstekingsaandoening met vergaande gevolgen voor mijn leven. Operatie na operatie volgde en volgens de artsen zou mijn leven voortaan zo blijven. Ik kon me hier niet bij neerleggen en ben werkelijk alles gaan lezen wat mij buiten het reguliere pad zou kunnen helpen. 

 

Het herstel

Bij alles wat ik aan hoopgevende verhalen las, speelde voeding een grote rol. Huh? Ik at toch al gezond. Ik kwam erachter dat gezond eten volgens de schijf van vijf voor mij helemaal niet gezond bleek te zijn. Met hulp van een Orthomoleculair behandelaar ben ik begonnen aan mijn herstelprogramma en dat gaf al snel een prachtig resultaat. De juiste voeding en de voor mij nodige supplementen deden hun werk. Ik kreeg een groot vertrouwen in het zelfhelend vermogen van mijn lichaam. 

 

Mijn persoonlijke groei

Er ging een wereld voor mij  open en dat was het moment dat ik besloot de opleiding Orthomoleculair Voedingsadviseur te gaan volgen. Bij iedere les waren er momenten dat ik dacht “waarom wist ik dit niet”.  Ik kreeg steeds meer inzicht in de werking en helende kracht van voeding. 

Tegelijkertijd kreeg ik steeds meer het inzicht dat onverwerkte emoties een hele grote rol spelen in ons welzijn. Met deze kennis heelde ik het laatste stukje in mezelf. Ik ben me gaan bekwamen in de 5 Biologische Natuurwetten. Ziekte door zielsoorzaken uit het onderbewustzijn. Geweldige kennis, maar ik wilde het concreter kunnen maken. Ik maakte kennis met het werken met de biotensor en toen wist ik, dit is het! Ik ben de opleiding tot Energetisch gezinstherapeut en NEI therapeut gaan doen. Dit was waar ik naar op zoek was. De kers op de taart, waarin alle gezondheidsaspecten samen komen. Voeding, emoties, kennis van het bewustzijn en het onderbewustzijn.

 

Diploma's en certificaten

Energetisch Gezins- en NEI therapeut - dipoloma- (Praktijk Charlotte) 

Lid van de Vereniging van NEI therapeuten VVNT

 

 

Orthomoleculair voedingsadviseur - diploma - (Ortho Health Foundation)

Orthomoleculaire voeding voor kinderen - diploma - (Civas)

Behandelprotocollen Huid, haar en nagels (Ortho Health Foundation)

Behandelprotocollen Overgewicht (Ortho Health Foundation) 

Orthomoleculair gewichtsconsulent Paleo (Ortho Health Foundation)

 

training in de biologische natuurwetten

4-daagse training HC 1 - 2 en 3

2-daagse training HC 4 

1-daagse verdiepingsdag borstkanker 

2-daagse verdiepingsdagen psyche en relaties 

1-daagse verdiepingsdag relatie met geld 

1-daagse verdiepingsdag depressies en verslavingen 

1-daagse verdiepingsdag over-en ondergewicht 

 

Afsluitende en intensieve trainingsweek in Marokko.

(Allen bij HeartConnection Nederland)

 

Begeleider Specifieke Doelgroepen - vakbekwaamheidsbewijs