Gezondheidscoach en ervaringsdeskundige

 

Ik ben Gerrie Hegeman, afgestudeerd Orthomoleculair voedingsadviseur en geschoold in de Biologisch Natuurwetten. Misschien wel net zo belangrijk, op beide gebieden ben ik ervaringsdeskundige.

 

Ik werd ziek

In 2014 kreeg ik Hidradenitis Suppurativa en zat al snel in de derde en ernstigste fase van een nare, chronische ontstekingsaandoening met vergaande gevolgen voor mijn leven. Operatie na operatie volgde en een normaal leven was er niet meer bij. Werken was nauwelijks mogelijk, net als een prettig sociaal leven. Volgens de artsen zou mijn leven voortaan zo blijven. Er is weinig inzicht in wat deze aandoening veroorzaakt en weinig hoopgevende kennis om er van te genezen. Ik kon me hier niet bij neerleggen en ben er werkelijk alles over gaan lezen.

 

Het herstel

Bij alles wat ik aan hoopgevende verhalen las, speelde voeding een grote rol. Huh? Ik at toch al gezond. Ik kwam erachter dat gezond eten volgens de schijf van vijf voor mij helemaal niet gezond bleek te zijn. Met hulp van een Orthomoleculair behandelaar ben ik begonnen aan mijn herstelprogramma en dat gaf al snel een prachtig resultaat. De juiste voeding en de voor mij nodige supplementen deden hun werk. Ik kreeg een groot vertrouwen in het zelfhelend vermogen van mijn lichaam. 

 

Studeren

Er ging een wereld voor me open en dat was het moment dat ik besloot de opleiding Orthomoleculair Voedingsadviseur te gaan volgen. Bij iedere les waren er momenten dat ik dacht “waarom wist ik dit niet”.  Ik kreeg steeds meer inzicht in de werking en genezende kracht van voeding.

 

Tegelijkertijd kreeg ik steeds meer het inzicht dat onverwerkte emoties een hele grote rol spelen in ons welzijn. Ik ben me gaan bekwamen in de 5 Biologische Natuurwetten. Ziekte door zielsoorzaken uit het onderbewustzijn. Het onderbewustzijn slaat alles op. Een gebeurtenis die indruk maakt laat een afdruk achter in het onderbewustzijn. Jaren laten kun je hier fysieke klachten van ondervinden. De trainingen die ik gevolgd heb bij Heartconnection Nederland hebben mij een stevige basis gegeven om anderen hierin te kunnen begeleiden.  

 

Diploma's en certificaten

Orthomoleculair voedingsadviseur (Ortho health foundation)

Behandelprotocollen Huid, haar en nagels (Ortho health foundation)

Behandelprotocollen Overgewicht (Ortho health foundation)

Orthomoleculair gewichtsconsulent Paleo (Ortho health foundation)

4-daagse training HC 1 (HeartConnection Nederland)

4-daagse training HC 2 (HeartConnection Nederland)

4-daagse training HC 3 (HeartConnection Nederland)

2-daagse training HC 4 (Heartconnection Nederland)

1-daagse verdiepingsdag borstkanker (HeartConnection Nederland)

2-daagse verdiepingsdagen psyche en relaties (HeartConnection Nederland)

1-daagse verdiepingsdag relatie met geld (HeartConnection Nederland)

1-daagse verdiepingsdag depressies en verslavingen (Heartconnection Nederland)

1-daagse verdiepingsdag over-en ondergewicht (HeartConnection Nederland)

Prachtige, intensieve trainingsweek in Marokko. (HeartConnection Nederland)

 

2019/2020 opleiding tot energetisch gezinstherapeut

Voor mij de kers op de taart, waarin alle gezondheidsaspecten samen komen. voeding, emoties van het bewustzijn en het onderbewustzijn. Met de biotensor is het snel en effectief te meten en te behandelen.  

 

Jaarlijks volg ik regelmatig bij- en nascholingen in de orthomoleculaire voedingsleer, de Biologische Natuurwetten, coaching en ondersteuning van cliënten.