Hoe werkt NEI therapie?

Soms zijn er in het leven momenten die lichamelijk of mentaal zwaar zijn. In de reguliere geneeskunde kom je niet verder, is dat het dan? Nee, gelukkig niet. Met NEI therapie (Nieuwe Emotionele Integratie) kun je de oude onverwerkte emotie loskoppelen. NEI is een unieke methode om de oorzaak van onverwerkte gebeurtenissen, emotionele en fysieke klachten op te sporen. Bij NEI wordt er vanuit gegaan dat energie de basis is voor het functioneren van je lichaam.

 

Oude belemmerende overtuigingen en angsten kunnen je leven negatief beïnvloeden

Ontdek de relatie tussen je gedrag en gevoel. Ken je dat? Je wilt iets graag, maar doet het tegenovergestelde...  . Je kind heeft soms onverklaarbare driftbuien? Van kinderen tot volwassenen met angsten, boosheid, fysieke klachten, verkeerde voeding keuzes, allergieën, huilbuien en/of ongewenst gedrag brengt een consult veel duidelijkheid over de oorzaak hiervan. In een consult maken we zichtbaar wat het onderbewustzijn jou te vertellen heeft. Wat vertellen jouw slapeloze nachten, angsten of klachten jou? We onderzoeken wat er voor jou blokkerend werkt en waarvan jouw onderbewustzijn nu aangeeft dat het mag worden opgeruimd. Dat opruimen van de gevonden blokkade doen we ter plekke door het los te koppelen. Je gaat weer fijn in balans naar huis. 

 

Waar ik je mee kan helpen

Gedragsklachten

Ongeduld

Vermoeidheid

Weinig zelfvertrouwen

Allergieën en intoleranties

Huidklachten zoals eczeem

Vast lopen in je emoties

Spanningen

Belemmerende overtuigingen

Angstklachten en depressieve gevoelens

Hoofdpijn/migraine

Overgewicht en ondergewicht

Buikpijnklachten 

Diverse fysieke klachten

 

De voordelen van NEI

Er zijn maar een beperkt aantal sessies nodig. Het zijn geen lange praatsessies. NEI pakt de diepere oorzaak aan en niet de symptomen. Voor kinderen is het een zeer vriendelijke therapie vorm, non verbaal vindt de Biotensor ook zijn weg in het onderbewustzijn. Het kind kan ook op afstand getest worden, waardoor het niet extra belast wordt. Het is geen zweverig gedoe, met de biotensor is het praktisch, snel en efficiënt te meten en te behandelen.

 

Het doel van mijn behandelmethoden is jou te begeleiden naar een bewustwordingsproces. Een proces waarbij jouw zelfhelende vermogen geactiveerd wordt en aanzet tot veranderingen en heling in positieve zin. 

 

Maak een afspraak voor een consult of volg de workshop Werken met de biotensor.

 

 

" In het onderbewustzijn liggen veelal de antwoorden.. "