Zakelijke mogelijkheden

 

Wil je gezondere leefstijl? Een goed inkomen? Meer vrijheid?

 

Ik ben heel enthousiast over de mogelijkheden van netwerkmarketing. het wordt ook wel teammarketing of het nieuwe ondernemen genoemd. Dit is de manier van werken voor de toekomst! Dit is mogelijk met de gezondheids- en beauty producten van Forever Living Products en met met de Bionail van JETASO. Beide producten passen in mijn visie van zoveel mogelijk gebruik maken van natuurlijke producten. Ik vind het toch fijn om een goede crème te kunnen gebruiken waar geen of zo min mogelijk onnatuurlijke stoffen inzitten. Ik heb er vele geprobeerd, maar werd er nooit echt heel erg blij van. Dat veranderde toen ik de producten van Forever ging gebruiken. Hier werd ik heel erg blij van! Eerst ben ik alles zelf gaan proberen, later ben ik ze in mijn praktijk gaan gebruiken om mijn cliënten te ondersteunen bij hun gezondheid. In het begin alleen met de hoogwaardig en goed opneembare supplementen van Forever en daarna ook met de huidverzorgingsproducten. een jaar later kwam BioNail op mijn pad. een geweldig nagelproduct op natuurlijke basis, 70% van de ingrediënten is puur natuur! Het product bestaat uit een vier stappen plan wat de nagel van buitenaf hersteld en versterkt, Zes stralende improve kleuren, en er komen nog meer prachtige producten bij.

 

Voorheen dacht ik veilig te werken voor een werkgever, totdat mijn ‘vaste contract’ niets waard bleek: Net na mijn herstel werd ik gewoon wegbezuinigd. Mijn verhaal vind je op Wie is Gerrie. Zekerheid van een vaste baan bleek dus schijnzekerheid. Veel later ben ik gestart met netwerkmarketing. Het is de manier van werken van de toekomst. Geen diverse ketens tussen het product en de klant, maar van bedrijf via jou naar de klant. Hoe leuk is dat?

 

Het werken in mijn eigen praktijk vind ik fantastisch om te doen.Misschien ben ik nog blijer dan de cliënt als die zich steeds vitaler gaat voelen en zijn/haar klachten ziet verminderen. De uren die ik naast het opzetten van mijn praktijk werkte werden steeds minder en ik miste het contact van collega's die met hetzelfde bezig zijn.

Ik ben gestart met deze manier van werken omdat het enorm veel kansen biedt en ik hierin eigenlijk alles vind waar ik op zoek naar was: Werken waar en wanneer ik wil, mijn eigen team samenstellen, mijn eigen tijd indelen zodat ik meer tijd heb voor leuke dingen, een goed inkomen opbouwen en mijn pensioen veilig stellen. Het is werken met een team van collega’s die als doel hebben nieuwe collega’s verder te helpen… Mijn werk bestaat er nu uit om anderen mensen te helpen en te coachen met hun gezondheid. Met netwerkmarketing doe ik hetzelfde. Ik geef mensen dezelfde kans, begeleid hun om hun doel te realiseren en help ze naar meer financiële vrijheid. Hoe mooi is dat? Ik vind het geweldig als anderen slagen hun doel te behalen.

Gaat dit vanzelf? Nee, natuurlijk niet. Wanneer je echter een duidelijk doel voor ogen hebt, kan jij financieel onafhankelijk worden. Dit is mogelijk als je een dupliceerbare en simpele werkwijze hanteert en wil leren van ervaren collega’s.

Stel jezelf eens de volgende 5 vragen:

  • Wil je financieel onafhankelijk worden van banen en werkgevers?
  • Wil je je eigen tijd indelen?
  • Hecht je ook veel waarde aan vrijheid?
  • Wil jij een leuke bijverdienste of een goed en blijvend inkomen creëren?
  • Ben jij gemotiveerd en enthousiast?

Heb je deze vragen met “ja” beantwoord, Stuur me dan een mail op info@gezondmetgerrie.nl of bel 06 - 499 555 17 en we maken een afspraak waarin ik (vrijblijvend) je wil uitleggen hoe het werkt.