Mogelijkheden en werkwijze

 

Consulten

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid intakegesprek van 90 minuten.

Naar aanleiding hiervan ontvang je een persoonlijk behandelplan.

Een vervolg consult duurt 60 minuten.

 

Wil je eerst kijken wat de mogelijkheden voor je zijn, maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Overgewicht

Je weet vast al wel dat gezond afvallen gaat over gezonde gewoontes.

Op een gezonde manier afvallen duurt langer dan afvallen met een crash dieet, maar het is zeker haalbaar. Door steeds aan een crash dieet te beginnen word je uiteindelijk weer zwaarder dan je was en wordt het bij een volgend dieet weer iets moeilijker om gewicht te verliezen. Stap uit deze ongezonde en frustrerende cirkel van afvallen en aankomen. Ik begeleid je naar een blijvend, gezond gewicht door samen met jou te kijken naar een gezond voedingspatroon wat bij jou past. 

 

Leefstijlabonnement

Heb je geen specifieke klachten, maar wil je een gezondere leefstijl om klachten te voorkomen of  wil je meer kennis om beter voor je jezelf en/of je gezin te kunnen zorgen,  dan is een leefstijlabonnement een zeer geschikt. Oude gewoontes afleren en nieuwe gewoontes aanleren is moeilijk, dat is de reden dat veel mensen vol goede moed beginnen en al snel terug vallen in hun oude gewoontes. 

Je kunt kiezen uit een abonnement voor een half jaar of een abonnement voor een jaar. Gedurende deze periode zullen we samen stap voor stap je voedings- en leefpatroon waar nodig veranderen naar een blijvende gezonde levensstijl. Uiteraard heb je hierbij je eigen inbreng, afhankelijk van het doel wat je voor oog hebt en wat er voor jou persoonlijk blijvend haalbaar is.

Een abonnement bestaat uit een uitgebreid intakegesprek van 90 minuten. Naar aanleiding hiervan ontvang je een stappenplan voor de eerste 6 weken waar je mee aan de gang gaat. 3 weken na het intakegesprek volgt er een telefonisch consult van 15 minuten en een vervolgconsult 6 weken na het intakegesprek. We houden dit schema gedurende de periode van het abonnement aan. Dit is om de zes weken een consult en om de zes weken een telefonisch consult. We hebben dus iedere 3 weken contact. Met deze werkwijze kan ik je optimaal begeleiden om je doel te realiseren.

 

Cursus Vitaal door voeding 

Fit en energiek met behulp van voeding !

De cursusavonden zijn inclusief koffie/thee, pH teststrip, lijst met de meest schadelijke e-nummers, een sapjesproeverij met recepten, informatie over waterkefir, een aantal recepten en een op de cursus gemaakte tandpasta en zuurkool.

 

Lezing

Het is ook mogelijk mij voor een lezing te boeken. In overleg kunnen we tijd en inhoud van de lezing samenstellen. Voor bijna iedere gezondheidsklacht kan uitgebreid worden uitgelegd wat de oorzaak is en welke invloed voeding heeft op het voorkomen, ontstaan en bestrijden van deze gezondheidsklacht. Afhankelijk van de locatie kan er ook een praktisch gedeelte worden opgenomen in de lezing. Misschien niet zo voor de hand liggend maar ook voor kinderen is het mogelijk een leuke, toegankelijke lezing te organiseren.

Wanneer je belangstelling hebt voor een specifieke onderwerp voor een lezing of cursus neem dan contact op.