Mogelijkheden en werkwijze

 

Consulten

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid intakegesprek van 90 minuten.

Naar aanleiding hiervan ontvang je een persoonlijk behandelplan.

Een vervolg consult duurt ongeveer 60 minuten. 
Wil je eerst kijken wat de mogelijkheden voor je zijn, maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.   

 

Leefstijlabonnement voeding

Heb je (nog) geen ernstige  klachten, maar wil je een gezondere leefstijl om klachten te verminderen of te voorkomen dan is een leefstijlabonnement zeer geschikt. ik begeleid je stap voor stap, op een eenvoudige manier naar een blijvend en gezond voedingspatroon. We laten de focus los wat betreft het verliezen van overgewicht. Als je gezonder gaat leven met voeding die bij jou past zul je merken dat je ongemerkt al overgewicht gaat kwijtraken. Hoe meer je de focus hebt op gewichtsverlies, hoe moeilijker de kilo's lijken te verdwijnen. We verleggen de focus naar meer energie en de dingen die wel goed zijn i.p.v. de dingen die niet goed zijn. 


Je kunt kiezen uit een abonnement voor een half jaar of voor een jaar. Gedurende deze periode zullen we samen stap voor stap je voedings- en leefpatroon waar nodig veranderen naar een blijvende gezonde levensstijl. Uiteraard heb je hierbij je eigen inbreng, afhankelijk van het doel wat je voor oog hebt en wat er voor jou persoonlijk blijvend haalbaar is.


Een half jaar abonnement bestaat uit een uitgebreid intakegesprek van 90 minuten. Naar aanleiding hiervan ontvang je een stappenplan  waar je mee aan de gang gaat. vervolgens heb je recht op 4 x een consult van 1 uur, 4 x een telefonisch consult en indien gewenst contact per watts app.

Een jaarabonnement werkt hetzelfde, maar bevat 8 x een consult en 8 x een telefonisch consult plus indien gewenst watts app contact. 

 

Samen is gezelliger!
Wil je met een familielid, een vriendin, buurvrouw of wie dan ook samen een leefstijlabonnement aangaan dan ontvang je per persoon € 50,- korting. 

 

Woon je verder weg? Het is ook mogelijk om de consulten met een Zoom meeting te ontvangen! Dit is niet mogelijk bij een consult waar in we aan het werk gaan met biologische natuurwetten. 

 

Cursus Voel je Vitaal

Fit en energiek met behulp van voeding. Ook andere zaken komen aan de orde. Het belang van innerlijke balans, ontspanning en slaap. Alles heeft met onze hormonen te maken. Leer hoe het lichaam werkt, pas dan kun je kiezen wat bij jou wat bij jou past en hoe je, je weer vitaal kunt voelen. Op de cursus leg ik ook uit hoe ik werk met de Biotensor, een fantastische hulp om snel en efficiënt te kunnen meten waar jouw klachten vandaan komen en wat er nodig is om deze klachten te verminderen of te laten verdwijnen. 

De cursusavonden zijn inclusief koffie/thee, pH teststrip, lijst met de meest schadelijke e-nummers, een sapjesproeverij met recepten, informatie over waterkefir, een aantal recepten en een op de cursus gemaakte tandpasta en zuurkool.

 

Lezing

Het is ook mogelijk mij voor een lezing te boeken. In overleg kunnen we tijd en inhoud van de lezing samenstellen. Voor bijna iedere gezondheidsklacht kan uitgebreid worden uitgelegd wat de oorzaak is en welke invloed voeding heeft op het voorkomen, ontstaan en bestrijden van deze gezondheidsklacht. Afhankelijk van de locatie kan er ook een praktisch gedeelte worden opgenomen in de lezing. Misschien niet zo voor de hand liggend maar ook voor kinderen is het mogelijk een leuke, toegankelijke lezing te organiseren.

Wanneer je belangstelling hebt voor een specifieke onderwerp voor een lezing of cursus neem dan contact op.