Mogelijkheden en werkwijze

 

Consulten

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid intakegesprek van 90 minuten.

Naar aanleiding hiervan ontvang je een persoonlijk behandelplan.

Een vervolg consult duurt 60 minuten.

 

Wil je eerst kijken wat de mogelijkheden voor je zijn, maak dan een afspraak voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Overgewicht

Je weet vast al wel dat afvallen gaat over gezonde gewoontes.

Op een gezonde manier afvallen duurt langer dan afvallen met een crash dieet, maar het is zeker haalbaar. Door steeds aan een crash dieet te beginnen word je uiteindelijk weer zwaarder dan je was en wordt het bij een volgend dieet weer iets moeilijker om gewicht te verliezen. Stap uit deze ongezonde en frustrerende cirkel van afvallen en aankomen. In eerste instantie laten we het afvallen los, hoe meer je op de kilo's teveel focust, hoe moeilijker ze lijken te verdwijnen. Ik begeleid je stap voor stap op een eenvoudige manier naar een blijvend, gezond gewicht door samen met jou te kijken naar een gezond voedingspatroon wat bij jou past. Je zult merken dat je dan ook ongemerkt overgewicht gaat kwijt raken. 

 

Leefstijlabonnement

Heb je (nog) geen ernstige  klachten, maar wil je een gezondere leefstijl om klachten te verminderen of te voorkomen dan is een leefstijlabonnement zeer geschikt. 

Je kunt kiezen uit een abonnement voor een half jaar of voor een jaar. Gedurende deze periode zullen we samen stap voor stap je voedings- en leefpatroon waar nodig veranderen naar een blijvende gezonde levensstijl. Uiteraard heb je hierbij je eigen inbreng, afhankelijk van het doel wat je voor oog hebt en wat er voor jou persoonlijk blijvend haalbaar is.

Een half jaar abonnement bestaat uit een uitgebreid intakegesprek van 90 minuten. Naar aanleiding hiervan ontvang je een stappenplan  waar je mee aan de gang gaat. vervolgens heb je recht op 4 x een consult van 1 uur, 4 x een telefonisch consult en indien gewenst contact per watts app. Een jaarabonnement werkt hetzelfde, maar bevat 8 x een consult en 8 x een telefonisch consult plus indien gewenst watts app contact. 

 

Samen is gezelliger! wil je met een familielid, een vriendin, buurvrouw of wie dan ook samen een leefstijlabonnement aangaan dan ontvang je per persoon € 50.00 korting. 

 

Woon je verder weg? Het is ook mogelijk om de consulten met een zoom meeting te ontvangen!

 

Cursus Vitaal door voeding 

Fit en energiek met behulp van voeding !

De cursusavonden zijn inclusief koffie/thee, pH teststrip, lijst met de meest schadelijke e-nummers, een sapjesproeverij met recepten, informatie over waterkefir, een aantal recepten en een op de cursus gemaakte tandpasta en zuurkool.

 

Lezing

Het is ook mogelijk mij voor een lezing te boeken. In overleg kunnen we tijd en inhoud van de lezing samenstellen. Voor bijna iedere gezondheidsklacht kan uitgebreid worden uitgelegd wat de oorzaak is en welke invloed voeding heeft op het voorkomen, ontstaan en bestrijden van deze gezondheidsklacht. Afhankelijk van de locatie kan er ook een praktisch gedeelte worden opgenomen in de lezing. Misschien niet zo voor de hand liggend maar ook voor kinderen is het mogelijk een leuke, toegankelijke lezing te organiseren.

Wanneer je belangstelling hebt voor een specifieke onderwerp voor een lezing of cursus neem dan contact op.