Online jaarprogramma

Voor wie?

Voor iedereen die gezondere keuzes wil maken, zonder dat het huidige voedingspatroon volledig moet worden omgegooid. 

De ervaring leert dat slechts weinig mensen dit vol houden. Dit online jaarprogramma werkt met kleine stapjes, zodat het goed is in te passen is in je huidige leefstijl. 


Waarschijnlijk ben ik niet commercieel genoeg en te eerlijk, maar nu het eind van het jaar nadert zie ik weer vele advertenties voorbij komen met de meest fantastische beloftes. Ik weet ook dat duizenden mensen er weer in gaan trappen en veel geld gaan betalen voor een illusie. 

 

Pillen die je buikvet oplossen zonder dat je er ook maar enige moeite voor hoeft te doen. Als deze pillen zouden bestaan, zouden dan zoveel mensen te zwaar zijn? Helaas het is een illusie....

Vele nieuwe diëten verschijnen weer "slank in slechts vier weken". Helaas ook dit is een illusie....

Natuurlijk kun je met een crash dieet in korte tijd vele kilo's verliezen, zodra je weer normaal gaat eten komen de kilo's er weer aan, met als bonus 1 á 2 kilo extra. De grote valkuil van een dieet is dat er een begin en een eind aan zit. Zodra je stopt met het dieet kom je weer aan. 

Eindeloos je eten afwegen, calorieën of punten tellen, shakes drinken? Zolang je het blijft doen werkt het, maar wil je dit je hele leven blijven doen? Na iedere vakantie opnieuw beginnen omdat tijdens je vakantie de kilo's er zomaar weer zijn aangevlogen.....

Ook lees ik fantastische zaken om je gezondheid te verbeteren. "Als je ziek bent vooral veel kurkuma door je eten strooien en je knapt vanzelf op".... Als het niet zo treurig was zou ik er om kunnen lachen. Natuurlijk is kurkuma heel erg gezond, maar als je ziek bent en wilt opknappen door voeding, komt er veel meer bij kijken. 

 

Deze mooie reclame slogans  beloven gouden bergen. Gebruik je gezonde verstand, als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is dat ook zo. 

 

De enige oplossing is je huidige voedingspatroon langzaam aan te veranderen in een blijvend, gezond en lekker voedingspatroon dat geschikt is voor het hele gezin. Voor de meeste mensen is dit een lastige stap, want wat is gezond en hoe doe ik dat, mag ik dan nog vlees enz. Er zijn veel vreemde ideeën in omloop over gezond eten. Ik ben een praktisch ingesteld type en wil het ook zo eenvoudig mogelijk houden in het online jaarprogramma. Uit ervaring weet ik dat het huidige voedingspatroon veranderen naar een voedingspatroon met gezondere keuzes het best stapje voor stapje kan worden gedaan. Een jaar lang tips die makkelijk zijn toe te passen, geen ingewikkelde zaken, geen uren in de keuken ploeteren. Vaak is dit in het begin wel op te brengen, maar raakt naar verloop van tijd de klad erin en verval je weer in je oude gewoontes. 

 

Hoe ziet het jaarprogramma eruit?

Een jaar lang tips die je bewust maken om te kiezen voor gezondere keuzes die niet moeilijk zijn vol te houden. De tip wordt onderbouwd met uitleg waarom deze leidt tot een betere gezondheid. Ik start met eenvoudige tips die je waarschijnlijk wel weet, maar niet toepast. Ik ga je motiveren dit nu wel toe doen! Ik zal steeds twee weken achter elkaar een tip geven en daarna een week rust. Beter langzaam en duurzaam veranderen, dan snel en niet vol te houden. Iedere maand zal ik een blog schrijven over een belangrijk gezondheidsaspect. We doen dit alles in een besloten Facebookpagina, geen consulten, geen reistijd en vooral geen valse beloftes. De enige belofte die ik doe is dat je na dit jaarprogramma een stuk bewuster en vitaler zult zijn en geen behoefte meer hebt om terug te vallen in je oude voedingspatroon. Verwacht ook niet om vele kilo's te verliezen tijdens dit jaarprogramma, daar is het niet voor bedoeld. Als je regelmatig een dieet gevolgd hebt, of al jaren overgewicht hebt, is het niet altijd eenvoudig om af te vallen en is daar (tijdelijk) meer voor nodig. Na dit jaarprogramma zul je vooral een flink aantal gewoontes vervangen hebben door gezondere gewoontes, hierdoor krijg je meer energie, meer zin om te bewegen en kun je een stap verder gaan om meer gewicht te verliezen. Op een gezonde manier gewicht verliezen is niet makkelijk, voor het tegenovergestelde, dus aankomen in gewicht als dat nodig is geld hetzelfde. 

 

Dit online jaarprogramma start ook niet op 1 januari 2019, maar op maandag 21 januari. Dit lijkt wellicht vreemd, maar de goede voornemens die op 1 januari starten sneuvelen vaak al snel. We moeten weer in het gewone ritme komen na de feestdagen, er zijn talloze nieuwjaarsrecepties die niet bevorderlijk zijn voor het volhouden van je goede voornemens. Ook hierin wil ik zo praktisch mogelijk zijn, zodat het voor iedereen haalbaar is om met dit online jaarprogramma een boost te geven aan je gezondheid. In de besloten Facebookpagina zal ik je motiveren en begeleiden. Ook kunnen deelnemers onderling ervaringen uitwisselen en elkaar motiveren. 

 

De kosten voor dit online jaarprogramma zijn € 182.50. Dit komt neer op slechts vijftig cent per dag!

  

De betaling dient in 1 x te worden voldaan op Gezond met Gerrie  NL77 KNAB 0256 9518 10

onder vermelding van deelname online jaarprogramma en vermelding van je voor- en achternaam zodat ik je kan toevoegen aan de besloten Facebookgroep.