Donderdag 17 januari beauty en verwen avond 

Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom om binnen te lopen zodat we op tijd kunnen beginnen. Je maakt kennis met de verschillende huidverzorgingsproducten van Forever. Een fantastisch merk met veertig jaar ervaring in de krachtige werking van Aloë Vera. Het unieke van de huidverzorgingsproducten van Forever is dat vrijwel alle producten onderling gecombineerd worden en elkaars werking versterken. Op deze informatieve en gezellige avond kun je zelf ervaren welk product bij je past en wat Aloë Vera voor je huid kan doen.  Deze avond is gratis. Er is plaats voor 8 personen.

 

Vind je het leuk om zelf te ervaren hoe je huid reageert op de kracht van Aloë Vera stuur dan een mail naar info@gezondmetgerrie.nl om je op te geven.

 

Kun je niet op deze avond, maar wil je er wel een keer bij zijn of vind je het leuk om zo'n avond met vriendinnen te organiseren stuur dan ook gerust een mail naar info@gezondmetgerrie.nl. Bij 6 of meer personen kom ik in overleg ook op locatie.