Donderdag 17 januari huidverzorgingsavond

Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom om binnen te lopen zodat we op tijd kunnen beginnen. Je maakt kennis met de verschillende huidverzorgingsproducten van Forever. Een fantastisch merk met veertig jaar ervaring in de krachtige werking van Aloë Vera. Het unieke van de huidverzorgingsproducten van Forever is dat vrijwel alle producten onderling gecombineerd worden en elkaars werking versterken. Op deze informatieve en gezellige avond kun je zelf ervaren welk product bij je past en wat Aloë Vera voor je huid kan doen.  Deze avond is gratis. Er is plaats voor 8 personen.

 

Vind je het leuk om zelf te ervaren hoe je huid reageert op de kracht van Aloë Vera stuur dan een mail naar info@gezondmetgerrie.nl om je op te geven.

Voor deze avond zijn nog slechts 3 plaatsen beschikbaar. 

 

Kun je niet op deze avond, maar wil je er wel een keer bij zijn of vind je het leuk om zo'n avond met vriendinnen te organiseren stuur dan ook gerust een mail naar info@gezondmetgerrie.nl. Bij 6 of meer personen kom ik in overleg ook op locatie.

 

Helaas kan ik nog geen vaste datum noteren, maar het zit in de planning om eind maart/begin april een webshop toe te voegen aan mijn website. Ik zal hier mijn favorieten gezondheids- en verzorgingsproducten aan toe voegen. Het is ook voor mij nog spannend of ik het voor elkaar krijg, zoals ik het voor ogen heb. Word hard aan gewerkt.