Maandag 21 oktober beauty en verwen avond 

Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom om binnen te lopen zodat we op tijd kunnen beginnen. Je maakt kennis met de verschillende huidverzorgingsproducten van Forever. Een fantastisch merk met veertig jaar ervaring met de krachtige werking van Aloë Vera. Het unieke van de huidverzorgingsproducten van Forever is dat vrijwel alle producten onderling gecombineerd worden en elkaars werking versterken. Op deze informatieve en gezellige avond kun je zelf ervaren welk product bij je past en wat Aloë Vera voor je huid kan doen.  

Ik vraag een kleine onkostenvergoeding van € 5.00 p.p. Er is plaats voor 8 personen.

 

Vind je het leuk om zelf te ervaren hoe je huid reageert op de kracht van Aloë Vera stuur dan een mail naar info@gezondmetgerrie.nl met daarin vermeld om welke avond het gaat. 

 

Maandag 4 november informatie supplementen

Aanvang 19.30 uur tot 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is iedereen welkom om binnen te lopen zodat we op tijd kunnen beginnen. Je maakt kennis met de verschillende supplementen die er zijn. Waar is het  goed voor om extra supplementen te slikken? Welke zijn geschikt en voor welk doel? Waar moet je opletten bij de aankoop van supplementen? Supplementen zijn overal te koop, doe je er ook goed aan om op eigen houtje supplementen te gaan gebruiken. Zomaar wat vragen die ik regelmatig krijg.

Deze avond is vrij toegankelijk. Er is plaats voor 8 personen.

 

Vind je het fijn om hier wat extra informatie over te ontvangen geef je dan op voor deze informatieve avond. Stuur een mail naar info@gezondmetgerrie.nl met daarin vermeld om welke avond het gaat. 

 

 

 

Zit er een avond bij die je graag zou bijwonen, maar kun je niet op de aangegeven data, Stuur een mail, dan ontvang je bericht van de avond wanneer de volgende avond is. Vind je het leuk om zo'n avond met vriendinnen te organiseren stuur dan ook gerust een mail naar info@gezondmetgerrie.nl. Bij 6 of meer personen kom ik in overleg ook op locatie.