Cursus Voel je vitaal

Wil je vitaal en krachtig in het leven staan, schrijf je dan in voor deze unieke cursus.

Volgende cursus:

Vanwege de corona maatregelen zijn de nieuwe date nog niet bekend. Ik hoop van harte in september/oktober weer te kunnen starten met de cursus. 

 

 

Locatie: 

Distelvink 5

3738 SH Maartensdijk.  

 

 

 


Corry

Hoi allemaal,

Vorig jaar 8 okt. 2019 heb ik de cursus voel je vitaal gedaan. Bij gezond met gerrie. Ik ben daar aan begonnen omdat ik 3 jaar geleden een maagverkleining heb gedaan. En ik op een gegeven moment vast liep.

Van ja en nu ik wist het niet meer. Dus ik ben naar gezond met gerrie gegaan. Die cursus heeft mijn leven veranderd. Ben nu fit en voel me top. Elke week leer je weer wat anders, pas het ook elke week toe.

Dus mensen ga de cursus vitaal doen bij gezond met gerrie . En ga je gezond en fit voelen net als mij.  

In 5 avonden leer je op verschillende manieren kijken naar je gezondheid. Alle tips zijn praktisch toe te passen voor het hele gezin. We bestaan niet uit een hoofd en een lichaam, alles werkt met elkaar samen, daarom leer je te kijken naar het totale plaatje. De ervaring is dat de cursisten enthousiast aan de gang gaan met de geleerde informatie en zich beter en vitaler voelen, maar ook veel meer inzicht krijgen in zichzelf. 

 

Waar gaan we het over hebben?  

 

Wat is gezondheid? Voor mij is dat een evenwicht van innerlijke balans, goede voeding en bewegen.

Hoe werkt je lichaam, wat gebeurt er als je hormonen/emoties uit balans zijn? 

Wat heeft stress met je hormonen te maken?

Hoe werkt innerlijke balans of disbalans door op je gezondheid?

Lekker slapen en weer opladen, waar gaat dit veel fout? 

Wat is het verschil tussen voeding en vulling?

Wat staat er op een etiket, waar moet je op letten en de misleiding van de reclame.

Hoe werkt de Biotensor en wat kun je ermee? 

Waarom wordt iemand ziek en iemand anders met dezelfde leefstijl niet?

Wanneer heb je extra supplementen nodig en wat zijn goede supplementen?

Als je altijd rugpijn hebt en er is niets te vinden in je rug wat dat zou kunnen veroorzaken, wat dan?

Hoe kun je hier aan werken?

Waarom is een stabiele bloedsuikerspiegel zo belangrijk? 

Dit en nog meer komt allemaal aan bod. 

 

De cursusavonden zijn inclusief koffie/thee, pH teststrip, lijst met de meest schadelijke e-nummers, een sapjesproeverij met recepten, informatie over waterkefir, een aantal recepten en een op de cursus gemaakte tandpasta en zuurkool. 

 

De cursus is voor iedereen toegankelijk die interesse heeft in zijn/haar gezondheid en inspiratie wil voor de toekomst!

 

Het zijn vijf leerzame, interactieve en gezellige avonden 

Na deze cursus  zul je ervaren dat je meer innerlijke rust en levens energie ontwikkeld. Je ben je in staat om betere keuzes te maken, zowel in voeding als op emotioneel gebied. 

 

De prijs van deze uniek cursus is € 149,95. De beste investering die je kunt doen, is in jezelf!

Goed voor jezelf zorgen, betekend ook dat je goed voor een ander kunt zorgen. 

           

Voor bedrijven of andere grote groepen is het bij 10 of meer deelnemers mogelijk de cursus op locatie te geven. Ook is het mogelijke een workshop te boeken over een onderwerp naar wens. Neem voor meer informatie contact op.

Elly

Bij Gezond met Gerrie de cursus Vitaal met voeding gedaan van 5 leuke leerzame avonden, een goede uitleg van de zaken waarmee ze bezig is, o.a. gezondheid middels verantwoorde voeding, eenvoudig toe te passen en het helpt echt! Voel me een stuk gezonder en lichter, en…. dit is een leuke bijkomstigheid, ben flink… 10 kg afgevallen ( was ook nodig ) Kortom ….. zo’n cursus is zeker een aanrader!

Wilma

Dankzij de cursus Vitaal met voeding ben ik me veel bewuster geworden van wat wel en niet goed is om te eten, zowel voor je darmen als effecten daarvan op je lichaam. Gerrie geeft je een goed inzicht in alle soorten voedingsstoffen, zoals vetten, koolhydraten, eiwitten, vitaminen. Waarom het belangrijk is je zuurbase in de gaten te houden en hoe, vond ik een eye-opener. Ze vertelde over het belang van etiketten lezen, iets wat ik nu altijd toepas. Ik ben erg blij deze cursus te hebben gevolgd, die wordt gegeven in een ongedwongen, gezellige sfeer, waarbij de avonden omvliegen omdat er naast theorie ook leuke recepten worden gemaakt, zoals tandpasta en gefermenteerde zuurkool. Dankzij de cursus maak ik nu dagelijks gerechten met veel groentes en kruiden (van ontbijt tot diner), zelfs mijn partner is hierover zeer enthousiast geworden. Ik kan deze cursus iedereen aanbevelen!

Locatie

Distelvink 5

3738 SH Maartensdijk

Tel: 06-49955517

Inschrijven

Ben je klaar voor een leven met meer innerlijke rust en levensenergie.  Meld je aan voor de cursus

info@gezondmetgerrie.nl