Maak je eigen moodboard

Heb je zin in een gezellige en inspirerende dag, voel je van harte welkom om aan aan te sluiten op deze dag. ik bied deze dag gratis aan.

December is een mooie maand om eens terug te kijken naar het afgelopen jaar. Wat liep er op rolletjes en wat had je graag willen doen, maar is er niet van gekomen. 

We hebben allemaal dromen, wensen en doelen. Door er echt mee aan de slag te gaan is de kans dat deze slagen veel groter dan alleen een voornemen maken. De meeste goede voornemens zijn eind januari in de waan van alledag al vergeten. 

 

Maak jouw wensen, dromen en doelen concreet door ze op een moodboard visiueel te maken. Een moodboard is een bord waar je met afbeeldingen, foto's en teksten aan de slag gaat om ze visueel te maken. Geef je moodboard thuis een plek waar je dagelijks op een leuke manier herinnerd wordt aan wat je wil bereiken. 

 

2023 is nog een leeg boek waar jij je eigen verhaal in kunt schrijven. Hoe mooi is dat om het op deze manier vorm te geven. Door het samen te doen inspireer jij de ander en wordt jij op jouw beurt weer geinspireerd door de ander. 

 

Ik zorg voor drinken en wat lekkers.

 

Zelf meenemen:

-dik karton of een plaatje MDF in de maat die je, je moodboard wil geven 

-lijm en een schaar

-wat tijdschriften ( ik heb ook een stapel beschikbaar)

-evtentueel foto's die je wil verwerken

-je eigen lunch

 

Waar?

Gezond met Gerrie

Duistelvink 5

3738SH Maartensdijk

 

Wanneer?

Zaterdag 14 januari

 

Hoe laat?

vanaf 10.30 uur tot we klaar zijn. 

 

Meld je aan door een mail te sturen naar info@gezondmetgerrie.nl of een whatsappje te sturen naar 06 499 555 17